美少女戰士討論區‧Pretty Soldier Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[閒聊] SMF吹水區001 - 開壇鳥~

+4
日青
neptune801
collapsesnow
charzynee
8 posters

2頁(共5頁) 上一頁  1, 2, 3, 4, 5  下一步

向下

[閒聊] SMF吹水區001 - 開壇鳥~ - 頁 2 Empty [閒聊] SMF吹水區001 - 開壇鳥~

發表 由 charzynee 周日 6月 03, 2012 12:22 am

主題回顧 :

LETS START~
100頁鎖帖。
================
最近完左AL,真係無咩野做。
大家最近忙緊咩呢??
charzynee
charzynee
管理員
管理員

文章數 : 245
注冊日期 : 2012-05-14

回頂端 向下

[閒聊] SMF吹水區001 - 開壇鳥~ - 頁 2 Empty 回復: [閒聊] SMF吹水區001 - 開壇鳥~

發表 由 星月之夢 周日 6月 17, 2012 12:35 am

charzynee 寫到:
星月之夢 寫到:
星月之夢 寫到:

是??我沒收到XDD

幸好我能自己找上門XDD哈哈~~

我都好耐冇上美戰FOURM留言了..

喔,咁睇黎真係寄失左嚕。
識搵到上門,俾個"叻"你XD
你要忙讀書D野嘛~
E+好多美戰迷都好似好忙咁,我都唔係成日喺度,遲D應該多D時間既。

哈哈~能上門就好xd

我今年畢業了,所以現在也失業了><"

所以我也有時間上來的..

噢~原來大家都係一樣今年畢業^^
失業米當係俾自己放下假,睇多D野,開下眼界囉~
一定搵到野做既~

丁都畢業了??

我都放左好耐了,快半個月@@

應等完暑假才找工嗎xdd

你會搵咩工??還是會讀上去??

星月之夢
外部戰士
外部戰士

文章數 : 192
注冊日期 : 2012-06-16

回頂端 向下

[閒聊] SMF吹水區001 - 開壇鳥~ - 頁 2 Empty 回復: [閒聊] SMF吹水區001 - 開壇鳥~

發表 由 雲海之音 周日 6月 17, 2012 12:43 am

hi everybody,我來了~
我其實想問...丁為甚麼會知道我yahoo的mail?(剛才查了一下,見mail去了yahoo有點覺得奇怪而已~)
大家近來好嗎?
雲海之音
雲海之音
內部戰士
內部戰士

文章數 : 75

回頂端 向下

發表 由 盧佩玲 周日 6月 17, 2012 1:32 am

今天才註冊,大家認得我嗎?
舊壇我也有留過言~XDD
盧佩玲
盧佩玲
內部戰士
內部戰士

文章數 : 11
注冊日期 : 2012-06-17

回頂端 向下

發表 由 charzynee 周日 6月 17, 2012 1:51 am

星月之夢 寫到:

丁都畢業了??

係呀~考完AL,都放左好耐假XD
無呀~E+等放榜同INTERVIEW,工就唔搵住嚕~
如果搵都係搵D有關藝術既工掛,可能係畫廊既助理掛~

雲海之音 寫到:hi everybody,我來了~
我其實想問...丁為甚麼會知道我yahoo的mail?(剛才查了一下,見mail去了yahoo有點覺得奇怪而已~)
大家近來好嗎?

HELLO,雲海^^
好耐無見嚕><
mail既事PM你話你知啦~

盧佩玲 寫到:今天才註冊,大家認得我嗎?

舉下腳先~認得!!
仲有你D畫,我都記得^^
charzynee
charzynee
管理員
管理員

回頂端 向下

發表 由 盧佩玲 周日 6月 17, 2012 1:56 am

是呢,不好意思啊..我很像不是太認得charzynee你啊~
你於舊壇的名子是什麼?!
盧佩玲
盧佩玲
內部戰士
內部戰士

文章數 : 11
注冊日期 : 2012-06-17

回頂端 向下

發表 由 雲海之音 周日 6月 17, 2012 1:57 am

charzynee:
很久不見了~!
OK~
冇問題~~

玲:
我也是今天(現在應該叫昨晚才對~XDD)才註冊的呢~XDD
(因為之前一直都沒CHECK e-mail的緣故~)
雲海之音
雲海之音
內部戰士
內部戰士

回頂端 向下

發表 由 charzynee 周日 6月 17, 2012 2:26 am

盧佩玲 寫到:是呢,不好意思啊..我很像不是太認得charzynee你啊~
你於舊壇的名子是什麼?!

舊壇個名應該係藍∮藍,唔認得唔緊要,E+多多指教啦^^

雲海之音 寫到:charzynee:
很久不見了~!
OK~
冇問題~~

已PM^^"
charzynee
charzynee
管理員
管理員

回頂端 向下

發表 由 星月之夢 周日 6月 17, 2012 4:58 pm

星月之夢 寫到:

丁都畢業了??

係呀~考完AL,都放左好耐假XD
無呀~E+等放榜同INTERVIEW,工就唔搵住嚕~
如果搵都係搵D有關藝術既工掛,可能係畫廊既助理掛~

雲海之音 寫到:hi everybody,我來了~
大家近來好嗎?

HELLO,雲海^^
好耐無見嚕><
mail既事PM你話你知啦~

盧佩玲 寫到:今天才註冊,大家認得我嗎?

舉下腳先~認得!!
仲有你D畫,我都記得^^

INTERVIEW係IN邊間??

我諗我都有排HEA了...

星月之夢
外部戰士
外部戰士

回頂端 向下

發表 由 charzynee 周日 6月 17, 2012 5:25 pm

星月之夢 寫到:

IN左POLY同IED,一個係DESIGN一個係CAC。
POLY果個都唔算係IN,應該叫做TEST,遲下先真係IN,如果過左TEST果關。

E+我都係日日HEA咋~
charzynee
charzynee
管理員
管理員

回頂端 向下

發表 由 星月之夢 周日 6月 17, 2012 5:37 pm

星月之夢 寫到:

POLY果個都唔算係IN,應該叫做TEST,遲下先真係IN,如果過左TEST果關。

POLY我都有報,都交左TEST,但之後就冇聲氣了..

有機唔得..

星月之夢
外部戰士
外部戰士

回頂端 向下

發表 由 charzynee 周日 6月 17, 2012 5:52 pm

星月之夢 寫到:
星月之夢 寫到:

有機唔得..

?!你報咩科?我係報DESIGN,佢話要放左榜先出INTERVIEW個LIST。
charzynee
charzynee
管理員
管理員

回頂端 向下

發表 由 星月之夢 周日 6月 17, 2012 5:58 pm

星月之夢 寫到:
星月之夢 寫到:

有機唔得..

?!你報咩科?我係報DESIGN,佢話要放左榜先出INTERVIEW個LIST。

我好似係IT的多媒體~但我就聽我同學講有D通知左..可能唔同科唔同.

星月之夢
外部戰士
外部戰士

回頂端 向下

發表 由 charzynee 周日 6月 17, 2012 6:10 pm

星月之夢 寫到:
星月之夢 寫到:
星月之夢 寫到:

有機唔得..

我好似係IT的多媒體~但我就聽我同學講有D通知左..可能唔同科唔同.

通常都分兩次通知既,仲有機既~^^
charzynee
charzynee
管理員
管理員

回頂端 向下

發表 由 星月之夢 周日 6月 17, 2012 6:17 pm

星月之夢 寫到:
星月之夢 寫到:
星月之夢 寫到:

有機唔得..

通常都分兩次通知既,仲有機既~^^

係??有就好lu~

你都加油~

星月之夢
外部戰士
外部戰士

回頂端 向下

發表 由 charzynee 周日 6月 17, 2012 6:39 pm

星月之夢 寫到:

係??有就好lu~

你都加油~

大家咁話啦~
之前先整PORTFOLIO整到死咁濟XD
charzynee
charzynee
管理員
管理員

回頂端 向下

發表 由 星月之夢 周日 6月 17, 2012 7:31 pm

星月之夢 寫到:

係??有就好lu~

你都加油~

大家咁話啦~

@@我都有整喎..

係咪好令架?

星月之夢
外部戰士
外部戰士

回頂端 向下

發表 由 charzynee 周日 6月 17, 2012 7:41 pm

星月之夢 寫到:
星月之夢 寫到:

係??有就好lu~

你都加油~

大家咁話啦~

@@我都有整喎..

係咪好令架?

唔敢話自己作品靚,最多話係自己感覺良好=p
我畫左幅油畫,設計+整左一件公仔衫,同埋果幅美戰PIXEL ART
charzynee
charzynee
管理員
管理員

回頂端 向下

發表 由 星月之夢 周日 6月 17, 2012 8:03 pm

星月之夢 寫到:
星月之夢 寫到:

係??有就好lu~

你都加油~

大家咁話啦~

@@我都有整喎..

係咪好令架?

我畫左幅油畫,設計+整左一件公仔衫,同埋果幅美戰PIXEL ART

聽你講都覺得令=]

美戰PIXEL ART是哪一幅??

星月之夢
外部戰士
外部戰士

回頂端 向下

發表 由 charzynee 周日 6月 17, 2012 9:05 pm

星月之夢 寫到:
星月之夢 寫到:
星月之夢 寫到:

係??有就好lu~

你都加油~

大家咁話啦~

@@我都有整喎..

係咪好令架?

聽你講都覺得令=]

就係Sailor Moon S OP - 沈睡的戰士 E幅^^
charzynee
charzynee
管理員
管理員

回頂端 向下

發表 由 星月之夢 周一 6月 18, 2012 12:53 pm

星月之夢 寫到:
星月之夢 寫到:
星月之夢 寫到:

係??有就好lu~

你都加油~

大家咁話啦~

@@我都有整喎..

係咪好令架?

聽你講都覺得令=]

就係Sailor Moon S OP - 沈睡的戰士 E幅^^

E幅好呀~~其實可以用埋你畫的個幾張美戰畫=]

星月之夢
外部戰士
外部戰士

回頂端 向下

發表 由 charzynee 周一 6月 18, 2012 2:06 pm

星月之夢 寫到:

都有諗過,不過反正佢都考素描,同埋我覺得多位化會高分D,所以都係交其他作品~
charzynee
charzynee
管理員
管理員

回頂端 向下

發表 由 星月之夢 周一 6月 18, 2012 2:30 pm

星月之夢 寫到:

都有諗過,不過反正佢都考素描,同埋我覺得多位化會高分D,所以都係交其他作品~

唔係交多D都高分D?

星月之夢
外部戰士
外部戰士

回頂端 向下

發表 由 charzynee 周一 6月 18, 2012 2:54 pm

星月之夢 寫到:
星月之夢 寫到:

唔係交多D都高分D?

唔係架~ 因為佢LIMIT左,只可以交3份作品。
charzynee
charzynee
管理員
管理員

回頂端 向下

發表 由 小霖 周二 6月 19, 2012 11:45 pm

見到大家都剛剛高考完,突然感慨自己老了,
同樣的問題,charzyee你以前還有沒有其他別名的?
我認得這個名,但是不是還有另一個名的?

小霖
內部戰士
內部戰士

文章數 : 14
注冊日期 : 2012-06-19

回頂端 向下

發表 由 雲海之音 周二 6月 19, 2012 11:50 pm

很久沒見小霖了~!
最近好嗎?

>>見到大家都剛剛高考完,突然感慨自己老了
那我豈不是更老??
雲海之音
雲海之音
內部戰士
內部戰士

回頂端 向下

2頁(共5頁) 上一頁  1, 2, 3, 4, 5  下一步

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章