美少女戰士討論區‧Pretty Soldier Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[原創 10/7完成] Sailor Moon Sailor Stars 美少女戰士 最後星光 愛子動畫 VCD VOL. 01 - 17 (DAT檔/VCD檔)

+15
greengreengreen
jnkn
pinky
sakura2020
jajamoon
elky20
changun
小妮子
盧佩玲
雲海之音
星月之夢
elvisng
sailormoon601
rebecca2012
charzynee
19 posters

1頁(共2頁) 1, 2  下一步

向下

[原創 10/7完成]  Sailor Moon Sailor Stars 美少女戰士 最後星光 愛子動畫 VCD VOL. 01 - 17 (DAT檔/VCD檔) Empty [原創 10/7完成] Sailor Moon Sailor Stars 美少女戰士 最後星光 愛子動畫 VCD VOL. 01 - 17 (DAT檔/VCD檔)

發表 由 charzynee 周二 五月 15, 2012 12:27 pm

【動畫名稱】:Sailor Moon Sailor Stars 美少女戰士 最後星光
【集 數】:167 - 200 (全34集)
【配 音】:愛子粤語
【容 量】:400MB~500MB
【文件類型】:VCDRip(DAT)
【分 辨 率】:352 x 240
【字 幕】:沒有
【儲存空間】:filepost.com / 115網盤

[您必需注冊登錄才能查看本鏈接。]

**本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽**

溫馨提示::可點圖放大架!

=======================================
終於完成喇~
E+睇番,VCD既質素真係......
不過用番電視睇又唔係好覺(?)
黎緊應該會分享SUPERS~遲D見~~

=======================================
由於115自閉了,所以想下載的朋友,請自行登入下載
登录帳號:[您必需注冊登錄才能查看本鏈接。]
登录密码:charzynee

charzynee 在 周二 9月 04, 2012 3:30 am 作了第 7 次修改
charzynee
charzynee
管理員
管理員

文章數 : 245
注冊日期 : 2012-05-14

回頂端 向下

[原創 10/7完成]  Sailor Moon Sailor Stars 美少女戰士 最後星光 愛子動畫 VCD VOL. 01 - 17 (DAT檔/VCD檔) Empty 回復: [原創 10/7完成] Sailor Moon Sailor Stars 美少女戰士 最後星光 愛子動畫 VCD VOL. 01 - 17 (DAT檔/VCD檔)

發表 由 rebecca2012 周一 6月 11, 2012 1:51 am

MY GOD !!!
LOVE THIS SOOOO MUCH =]=]
THANK YOU ;P

rebecca2012
見習戰士
見習戰士

文章數 : 3
注冊日期 : 2012-06-11

回頂端 向下

[原創 10/7完成]  Sailor Moon Sailor Stars 美少女戰士 最後星光 愛子動畫 VCD VOL. 01 - 17 (DAT檔/VCD檔) Empty 回復: [原創 10/7完成] Sailor Moon Sailor Stars 美少女戰士 最後星光 愛子動畫 VCD VOL. 01 - 17 (DAT檔/VCD檔)

發表 由 sailormoon601 周二 6月 12, 2012 11:36 pm

THANK YOU!如果有其他空間選擇就更好了~
內部戰士
內部戰士

文章數 : 10
注冊日期 : 2012-06-01

回頂端 向下

發表 由 charzynee 周三 6月 13, 2012 8:47 pm

sailormoon601 寫到:THANK YOU!如果有其他空間選擇就更好了~

大家可以建議一下儲存空間架~ 我會考慮喺下一次用黎上傳^^
charzynee
charzynee
管理員
管理員

回頂端 向下

發表 由 rebecca2012 周四 6月 14, 2012 12:51 am

我覺得115網盤都幾方便=]
樓主可以考慮下Razz

rebecca2012
見習戰士
見習戰士

回頂端 向下

發表 由 charzynee 周四 6月 14, 2012 3:10 pm

rebecca2012 寫到:我覺得115網盤都幾方便=]
樓主可以考慮下Razz

GOOD IDEA^^
已加VOL. 3-4 115盤DL LINKS
charzynee
charzynee
管理員
管理員

回頂端 向下

發表 由 rebecca2012 周五 6月 15, 2012 4:15 pm

THANKS FOR SHARING =]
Can't believe that I can still watch Sailor Moon in Aiko Cantonese !!!!!

rebecca2012
見習戰士
見習戰士

回頂端 向下

發表 由 charzynee 周六 6月 16, 2012 2:48 am

rebecca2012 寫到:THANKS FOR SHARING =]
Can't believe that I can still watch Sailor Moon in Aiko Cantonese !!!!!

除左S之外,相信其他都應該會UPLOAD埋架~

**已加VOL. 05 & 06^^
charzynee
charzynee
管理員
管理員

回頂端 向下

發表 由 elvisng 周六 6月 16, 2012 8:56 pm

这个我也有! DVD版的!

elvisng
內部戰士
內部戰士

注冊日期 : 2012-06-16

回頂端 向下

發表 由 星月之夢 周六 6月 16, 2012 10:35 pm

感謝分享!!!

想收愛子的STARS好久了>O<

雖然還是較喜歡TVB,但愛子有愛子的好XDD起碼不會CUT片..

謝了~馬上去DL..

星月之夢
外部戰士
外部戰士

文章數 : 192

回頂端 向下

發表 由 charzynee 周六 6月 16, 2012 11:52 pm

星月之夢 寫到:感謝分享!!!

雖然還是較喜歡TVB,但愛子有愛子的好XDD起碼不會CUT片..

謝了~馬上去DL..

TVB真係CUT好多,愛子E個畫質唔係太好,不過作為VCD應該都OK既。^^
charzynee
charzynee
管理員
管理員

回頂端 向下

發表 由 星月之夢 周六 6月 16, 2012 11:57 pm

charzynee 寫到:

謝了~馬上去DL..

TVB真係CUT好多,愛子E個畫質唔係太好,不過作為VCD應該都OK既。^^

對呀~原來到有一整套,那麼好>o<我也想要一套呢~

話說丁能把所有vcd封面掃上來嗎?我想轉載vcd封面圖到我的網站中可以嗎?

thx

星月之夢
外部戰士
外部戰士

回頂端 向下

發表 由 雲海之音 周日 6月 17, 2012 12:11 am

甚少看過愛子的美戰呢~~
其實有時對於它的配音挺感興趣的~
不過,如果有s的話就更好了~<---鬼叫s那輯外部出場很多,能多聽聽她們把聲~xdd
雲海之音
雲海之音
內部戰士
內部戰士

文章數 : 75

回頂端 向下

發表 由 星月之夢 周日 6月 17, 2012 12:18 am

雲海之音 寫到:甚少看過愛子的美戰呢~~
不過,如果有s的話就更好了~<---鬼叫s那輯外部出場很多,能多聽聽她們把聲~xdd

我也很少,不過剛聽第一集配音,我不自覺地笑了..

總覺得配得好好笑xdd

變身口號tvb的"行星"變了"星光"..怎麼聽中文都有點怪,但照日文的話,愛子比較跟足..

而且招式的口號也是,變太多,不習慣了xd

星月之夢
外部戰士
外部戰士

回頂端 向下

發表 由 charzynee 周日 6月 17, 2012 12:24 am

星月之夢 寫到:

謝了~馬上去DL..

話說丁能把所有vcd封面掃上來嗎?我想轉載vcd封面圖到我的網站中可以嗎?

thx

果陣買SAILOR STARS都要千幾蚊,E+應該平D,因為無人睇VCD??
可以呀,無問題~不過我可以要遲少少先SCAN到。

哈哈,對於我ED聽慣愛子既,有時都會對TVB既感興趣XD
我有S既LD,不過未有錢轉做VCD/DVD =
星月之夢 寫到:
charzynee
charzynee
管理員
管理員

回頂端 向下

發表 由 星月之夢 周日 6月 17, 2012 12:28 am

[quote="charzynee"]
星月之夢 寫到:

謝了~馬上去DL..

thx

果陣買SAILOR STARS都要千幾蚊,E+應該平D,因為無人睇VCD??
可以呀,無問題~不過我可以要遲少少先SCAN到。

哈哈,對於我ED聽慣愛子既,有時都會對TVB既感興趣XD
我有S既LD,不過未有錢轉做VCD/DVD =
星月之夢 寫到:

而家好難找..所以應該不便宜吧..丁想放找我xd

我是因為星野才想收這套的~

我也有r的ld,但不懂轉,轉要錢的嗎??

星月之夢
外部戰士
外部戰士

回頂端 向下

發表 由 charzynee 周日 6月 17, 2012 1:01 am

星月之夢 寫到:

有時都會喺y!度見到,不過好似唔齊一套~
哈哈,我應該唔會放嚕,因為係媽媽送俾我既。
原來為仔死為仔亡就係你?!好喇,我認輸喇,如果我見到有,我通知你。

轉ld可以去某d曬相鋪度轉,要俾錢,我好多年前都試過。
最近見到y!有d轉ld既機,自己轉都得,不過質素唔好/淨係轉幾隻咁,買黎都有d浪費。
charzynee
charzynee
管理員
管理員

回頂端 向下

發表 由 星月之夢 周日 6月 17, 2012 1:14 am

星月之夢 寫到:

有時都會喺y!度見到,不過好似唔齊一套~
哈哈,我應該唔會放嚕,因為係媽媽送俾我既。
原來為仔死為仔亡就係你?!好喇,我認輸喇,如果我見到有,我通知你。

轉ld可以去某d曬相鋪度轉,要俾錢,我好多年前都試過。
最近見到y!有d轉ld既機,自己轉都得,不過質素唔好/淨係轉幾隻咁,買黎都有d浪費。

哈哈~咁你媽媽很有你心,你一定唔會捨得~

好呀,見到記得話我知,我真心想收星野一套的..就算亡都係咁話XDD

比錢係咪好貴?我都覺LD有點浪費,只係貪佢封面大又令~

所以我都有D想放..放係家睇唔到真係冇咩用~

星月之夢
外部戰士
外部戰士

回頂端 向下

發表 由 盧佩玲 周日 6月 17, 2012 1:42 am

愛子動畫配音啊..很珍貴的~雖然沒有TVB那麼好~
但當愛子倒閉完街上已停售了..

當然想看一看~XDD
盧佩玲
盧佩玲
內部戰士
內部戰士

文章數 : 11
注冊日期 : 2012-06-17

回頂端 向下

發表 由 charzynee 周日 6月 17, 2012 2:08 am

星月之夢 寫到:

好呀,見到記得話我知,我真心想收星野一套的..就算亡都係咁話XDD

無錯,個店員都唔錯。(E個都有故仔XD

D LD真係幾靚既,而且又好特別。唔睇真係好浪費。
轉LD就唔記得幾錢嚕,印象中好似唔係好貴既~
E+可能會幾貴,話哂都無咩人睇LD,所以我可能會買部LD機。

盧佩玲 寫到:愛子動畫配音啊..很珍貴的~雖然沒有TVB那麼好~

當然想看一看~XDD

記得我買之前打去愛子度問,佢地好鬼鼠咁話要訂,仲要唔知點約去交易。
應該係就黎關門大吉,無左D版權,所以咁鬼鼠XD
charzynee
charzynee
管理員
管理員

回頂端 向下

發表 由 星月之夢 周日 6月 17, 2012 2:40 pm

星月之夢 寫到:

無錯,個店員都唔錯。(E個都有故仔XD

D LD真係幾靚既,而且又好特別。唔睇真係好浪費。
轉LD就唔記得幾錢嚕,印象中好似唔係好貴既~
E+可能會幾貴,話哂都無咩人睇LD,所以我可能會買部LD機。

盧佩玲 寫到:愛子動畫配音啊..很珍貴的~雖然沒有TVB那麼好~

當然想看一看~XDD

記得我買之前打去愛子度問,佢地好鬼鼠咁話要訂,仲要唔知點約去交易。
應該係就黎關門大吉,無左D版權,所以咁鬼鼠XD

有咩故仔?我又聽XDD

我覺得反而平放都冇人要,因為冇人有LD機..丁買LD機不如收埋我個D..

星月之夢
外部戰士
外部戰士

回頂端 向下

發表 由 小妮子 周一 6月 18, 2012 3:16 pm

嘩!好多謝你,找了很久。

小妮子
見習戰士
見習戰士

文章數 : 4
注冊日期 : 2012-06-18

回頂端 向下

發表 由 elvisng 周五 6月 22, 2012 7:53 pm

[原創 10/7完成]  Sailor Moon Sailor Stars 美少女戰士 最後星光 愛子動畫 VCD VOL. 01 - 17 (DAT檔/VCD檔) Scan-120622-0003
[原創 10/7完成]  Sailor Moon Sailor Stars 美少女戰士 最後星光 愛子動畫 VCD VOL. 01 - 17 (DAT檔/VCD檔) Scan-120622-0001

这是我买的,爱子动画配音的

elvisng
內部戰士
內部戰士

回頂端 向下

發表 由 changun 周五 6月 29, 2012 6:39 pm

最愛愛子版了!很想儲滿一套!
changun
changun
見習戰士
見習戰士

文章數 : 7
注冊日期 : 2012-06-29

回頂端 向下

發表 由 changun 周五 6月 29, 2012 6:47 pm

LINK 下載唔到 ~~~>.<~~~~
changun
changun
見習戰士
見習戰士

文章數 : 7
注冊日期 : 2012-06-29

回頂端 向下

1頁(共2頁) 1, 2  下一步

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章