美少女戰士討論區‧Pretty Soldier Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

‎2012年7月13日起再重播《美少女戰士R》!

+7
pinky
charzynee
deepsnow
neptune801
j2sm
星月之夢
sailormoon601
11 posters

向下

‎2012年7月13日起再重播《美少女戰士R》! Empty ‎2012年7月13日起再重播《美少女戰士R》!

發表 由 sailormoon601 周二 6月 26, 2012 3:31 pm

《美少女戰士S》已經抽起,改為‎《美少女戰士R》會2012年7月13日起逢星期二至五上午9時正至10時正於J2重播....可以於Mytv網上直播收看

--------------

《美少女戰士S》將會於2012年7月9日起逢星期一至五下午5時55分至6時25分及上午8時正至8時30分在J2播映。

‎2012年7月13日起再重播《美少女戰士R》! J47380tvb_j2Sj226

sailormoon601 在 周五 7月 06, 2012 3:56 pm 作了第 6 次修改
內部戰士
內部戰士

文章數 : 10
注冊日期 : 2012-06-01

回頂端 向下

‎2012年7月13日起再重播《美少女戰士R》! Empty 回復: ‎2012年7月13日起再重播《美少女戰士R》!

發表 由 星月之夢 周二 6月 26, 2012 5:29 pm

太好了,終於播S代了!!早前J2重播初代時,害我還以為今年不播呢。幸好我的想法沒錯,是因為還未到暑假而還未播而已。
雖然我家還未有J2台,但我應該能用手機或上mytv看的>W<
S代是外部正式登出的一代,真令人期待啊!

星月之夢
外部戰士
外部戰士

文章數 : 192
注冊日期 : 2012-06-16

回頂端 向下

‎2012年7月13日起再重播《美少女戰士R》! Empty 回復: ‎2012年7月13日起再重播《美少女戰士R》!

發表 由 j2sm 周二 6月 26, 2012 5:50 pm

好消息. 期待這天
j2sm
j2sm
見習戰士
見習戰士

文章數 : 3
注冊日期 : 2012-06-26

回頂端 向下

發表 由 neptune801 周二 6月 26, 2012 10:06 pm

的確是好消息,但我要上班,無得睇。
傷心.........
neptune801
neptune801
內部戰士
內部戰士

文章數 : 46
注冊日期 : 2012-06-04

回頂端 向下

發表 由 deepsnow 周三 6月 27, 2012 8:29 pm

有無機會因為播番所以出番美戰既products架><
deepsnow
deepsnow
見習戰士
見習戰士

文章數 : 2
注冊日期 : 2012-06-27

回頂端 向下

發表 由 charzynee 周三 6月 27, 2012 11:32 pm

GD NEWS!!

deepsnow 寫到:有無機會因為播番所以出番美戰既products架><

應該無嚕~
如果出,播初代果陣已經出左嚕=[
charzynee
charzynee
管理員
管理員

文章數 : 245
注冊日期 : 2012-05-14

回頂端 向下

發表 由 pinky 周五 6月 29, 2012 11:09 pm

好消息Smile

pinky
內部戰士
內部戰士

文章數 : 11
注冊日期 : 2012-06-25

回頂端 向下

發表 由 NS3730 周六 6月 30, 2012 12:09 am

有冇人會錄低S代然後upload?
NS3730
NS3730
見習戰士
見習戰士

文章數 : 6
注冊日期 : 2012-05-15

回頂端 向下

發表 由 collapsesnow 周六 6月 30, 2012 7:48 am

係囉,係囉,好想一路集齊曬5代的J2廣東話.
collapsesnow
collapsesnow
內部戰士
內部戰士

文章數 : 53
注冊日期 : 2012-05-16

回頂端 向下

發表 由 j2sm 周日 7月 01, 2012 3:57 pm

好似又取消播S, 同雙重播放有關嗎?
j2sm
j2sm
見習戰士
見習戰士

文章數 : 3
注冊日期 : 2012-06-26

回頂端 向下

發表 由 雲海之音 周日 7月 01, 2012 4:15 pm

唉...如果重播的消息是真的話,真的是一場歡喜一場空~
明明是那麼期待外部活躍的這一輯~
雖然要上班看不了,但光是想想也覺開心......
雲海之音
雲海之音
內部戰士
內部戰士

文章數 : 75

回頂端 向下

發表 由 charzynee 周日 7月 01, 2012 4:28 pm

嬲嬲T_____T
唔得閒果陣就播初代同R
宜家得閒d,就同我取消左=[[[
charzynee
charzynee
管理員
管理員

回頂端 向下

發表 由 雲海之音 周日 7月 01, 2012 4:37 pm

其實重播唔係一個問題,而係唔好將d未定ge野講出嚟,令人失望~
我寧願佢真係定,唔會改先講~
雲海之音
雲海之音
內部戰士
內部戰士

文章數 : 75

回頂端 向下

發表 由 charzynee 周日 7月 01, 2012 4:50 pm

係囉~
安排得真係幾差下
播r果陣又唔見佢重播初代,重播又唔放喺Jade度播...
宜家又咁,失望
charzynee
charzynee
管理員
管理員

回頂端 向下

發表 由 星月之夢 周日 7月 01, 2012 9:14 pm

其實一開始說播S這都是內幕消息..所以也不能作準..

內幕消息都是有風險的(說到像投機一樣- -'

所以真的是一場歡喜一場空...

但希望佢只係遲播而唔係唔播~~

星月之夢
外部戰士
外部戰士

文章數 : 192

回頂端 向下

發表 由 日青 周日 7月 01, 2012 9:49 pm

我都希望如ALICE所言,只是遲播...

J2大概是想等初代重播完再播吧(嗯,心存希望...)
日青
日青
內部戰士
內部戰士

文章數 : 23
注冊日期 : 2012-06-05

回頂端 向下

發表 由 neptune801 周日 7月 01, 2012 10:24 pm

Re日青︰嗯.........我都希望Sailor Moon S只是遲播~~~
最好當然是再埋播r ge 劇場版<----妄想中
neptune801
neptune801
內部戰士
內部戰士

文章數 : 46
注冊日期 : 2012-06-04

回頂端 向下

發表 由 sailormoon601 周五 7月 06, 2012 3:56 pm

neptune801 寫到:Re日青︰嗯.........我都希望Sailor Moon S只是遲播~~~
最好當然是再埋播r ge 劇場版<----妄想中

最後是重播《美少女戰士R》TV...
內部戰士
內部戰士

文章數 : 10
注冊日期 : 2012-06-01

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章