美少女戰士討論區‧Pretty Soldier Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[原創]自制美戰20週年紀念特刊

4 posters

向下

[原創]自制美戰20週年紀念特刊 Empty [原創]自制美戰20週年紀念特刊

發表 由 星月之夢 周六 6月 16, 2012 11:32 pm

在本壇第一次開帖,多多指教=]

這是我的功課之一,所以都是英文的~

**只供欣賞,請勿轉載~

封面:

[原創]自制美戰20週年紀念特刊 00

**本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽**

星月之夢
外部戰士
外部戰士

文章數 : 192
注冊日期 : 2012-06-16

回頂端 向下

[原創]自制美戰20週年紀念特刊 Empty 回復: [原創]自制美戰20週年紀念特刊

發表 由 charzynee 周六 6月 16, 2012 11:58 pm

美麗@o@
用色好靚,同埋好詳細
但係好少見ALICE既作品咁少FIGHTER啵~
(發現廿週年背景好似係邊度見過!!)
charzynee
charzynee
管理員
管理員

文章數 : 245
注冊日期 : 2012-05-14

回頂端 向下

[原創]自制美戰20週年紀念特刊 Empty 回復: [原創]自制美戰20週年紀念特刊

發表 由 星月之夢 周日 6月 17, 2012 12:06 am

charzynee 寫到:美麗@o@
用色好靚,同埋好詳細

哈哈,文字大多上網copy(功課應該可以吧

咁少fighter是因為我的人比較公平xdd(說笑而已

其實是因為覺得美戰20週年都是主角為主比較好吧~

背景你是見過的沒錯xd好像是caka分享過的,我便拿來用了..

星月之夢
外部戰士
外部戰士

回頂端 向下

發表 由 collapsesnow 周日 6月 17, 2012 12:31 am

雖然圖已在SMHK看過了,但都讚讚,支一支持,真係好令.
份功課係老師話要動畫做主題定係星月你自己的主意 - -?
collapsesnow
collapsesnow
內部戰士
內部戰士

文章數 : 53
注冊日期 : 2012-05-16

回頂端 向下

發表 由 星月之夢 周日 6月 17, 2012 12:47 am

collapsesnow 寫到:雖然圖已在SMHK看過了,但都讚讚,支一支持,真係好令.
份功課係老師話要動畫做主題定係星月你自己的主意 - -?

謝謝支持=]

主題係自定的,所以我私心的做了美戰xd

星月之夢
外部戰士
外部戰士

回頂端 向下

發表 由 charzynee 周日 6月 17, 2012 1:07 am

星月之夢 寫到:
用色好靚,同埋好詳細

背景你是見過的沒錯xd好像是caka分享過的,我便拿來用了..

哦~
咁你又真係幾公平喎XD
係呀係呀,係caka架,不過好耐無見到佢既動態嚕
charzynee
charzynee
管理員
管理員

文章數 : 245
注冊日期 : 2012-05-14

回頂端 向下

發表 由 星月之夢 周日 6月 17, 2012 1:10 am

charzynee 寫到:
星月之夢 寫到:
用色好靚,同埋好詳細

哦~
咁你又真係幾公平喎XD
係呀係呀,係caka架,不過好耐無見到佢既動態嚕

是的,我也很少看到她..

可能比較忙吧~

星月之夢
外部戰士
外部戰士

回頂端 向下

發表 由 neptune801 周日 6月 17, 2012 8:54 am

我來給爾一個讚,雖然在smhk看過。
neptune801
neptune801
內部戰士
內部戰士

文章數 : 46
注冊日期 : 2012-06-04

回頂端 向下

發表 由 星月之夢 周日 6月 17, 2012 2:57 pm

neptune801 寫到:我來給爾一個讚,雖然在smhk看過。
謝謝=]

大家都看過了..我是否應PO一些大家沒看過的?XD

星月之夢
外部戰士
外部戰士

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章