美少女戰士討論區‧Pretty Soldier Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[轉載] 美國GE Animation將推出新系列的美戰產品

+2
collapsesnow
charzynee
6 posters

向下

[轉載] 美國GE Animation將推出新系列的美戰產品 Empty [轉載] 美國GE Animation將推出新系列的美戰產品

發表 由 charzynee 周一 6月 04, 2012 5:03 pm

美國玩具公司,GE Animation,將推出新系列的美戰產品。
有各種不同類型的商品,例如金屬吊墜、手袋、杯、時鐘、手錶、文具、毛公仔,還有COSPLAY用頭帶等等。

[轉載] 美國GE Animation將推出新系列的美戰產品 Gadget-ge-animation
內容轉自http://www.sailormoonworld.it/

============================
想要掛牌、吊墜同杯<3
真琴同美奈子隻杯都好靚 [轉載] 美國GE Animation將推出新系列的美戰產品 364988687

charzynee 在 周日 6月 17, 2012 2:28 am 作了第 1 次修改
charzynee
charzynee
管理員
管理員

文章數 : 245
注冊日期 : 2012-05-14

回頂端 向下

[轉載] 美國GE Animation將推出新系列的美戰產品 Empty [更新] 美國GE Animation將推出新系列的美戰產品 - 清晰大圖

發表 由 charzynee 周二 6月 05, 2012 8:49 am

Spoiler(用來隱藏帖子內容):

唔知大家有冇諗住團購呢?? [轉載] 美國GE Animation將推出新系列的美戰產品 1215253210
charzynee
charzynee
管理員
管理員

回頂端 向下

[轉載] 美國GE Animation將推出新系列的美戰產品 Empty 回復: [轉載] 美國GE Animation將推出新系列的美戰產品

發表 由 collapsesnow 周二 6月 05, 2012 10:35 am

都有少少興趣,其實有無價錢資料? 5係會難決定D
內部戰士
內部戰士

文章數 : 53
注冊日期 : 2012-05-16

回頂端 向下

[轉載] 美國GE Animation將推出新系列的美戰產品 Empty 回復: [轉載] 美國GE Animation將推出新系列的美戰產品

發表 由 charzynee 周二 6月 05, 2012 7:02 pm

collapsesnow 寫到:都有少少興趣,其實有無價錢資料? 5係會難決定D

上面POST果D,官網都仲未有價錢,相信好快會有多D資料。
charzynee
charzynee
管理員
管理員

回頂端 向下

發表 由 bbcute 周六 6月 16, 2012 11:25 pm

charzynee 寫到:
collapsesnow 寫到:都有少少興趣,其實有無價錢資料? 5係會難決定D

5款杯幾靚...想入杯賣[轉載] 美國GE Animation將推出新系列的美戰產品 3369297808
我之有入少少GE Animation的東西賣的~ yeah

bbcute
見習戰士
見習戰士

文章數 : 3
注冊日期 : 2012-06-16

回頂端 向下

發表 由 charzynee 周六 6月 16, 2012 11:32 pm

bbcute 寫到:

5款杯幾靚...想入杯賣[轉載] 美國GE Animation將推出新系列的美戰產品 3369297808
我之有入少少GE Animation的東西賣的~ [轉載] 美國GE Animation將推出新系列的美戰產品 3458505197

噢~原來bbq_820係閣下?!@V@
你點買到架??T__T
PM一下你先.\ _ /.
charzynee
charzynee
管理員
管理員

回頂端 向下

發表 由 星月之夢 周六 6月 16, 2012 11:34 pm

死圖了??

我在等stars的產品啊。。

星月之夢
外部戰士
外部戰士

文章數 : 192

回頂端 向下

發表 由 bbcute 周六 6月 16, 2012 11:54 pm

bbcute 寫到:

我之有入少少GE Animation的東西賣的~ [轉載] 美國GE Animation將推出新系列的美戰產品 3458505197

噢~原來bbq_820係閣下?!@V@
你點買到架??T__T
PM一下你先.\ _ /.
對~@w@ 和偶買過東西?
問美國人買(不是件件有,新同常問到)電匯$的

bbcute
見習戰士
見習戰士

文章數 : 3

回頂端 向下

發表 由 charzynee 周日 6月 17, 2012 12:00 am

星月之夢 寫到:死圖了??

係啵= =

應該遲下會有STARS架喇~
淨係初代都咁多咁正既PRODUCTS,搞到咁大獲,應該唔會俾佢爛尾既^^
charzynee
charzynee
管理員
管理員

回頂端 向下

發表 由 星月之夢 周日 6月 17, 2012 12:10 am

係啵= =

淨係初代都咁多咁正既PRODUCTS,搞到咁大獲,應該唔會俾佢爛尾既^^

有就最好了,但我見大多都是初代的..

s也很少,我擔心會沒有fighter呢..

星月之夢
外部戰士
外部戰士

回頂端 向下

發表 由 charzynee 周日 6月 17, 2012 12:29 am

星月之夢 寫到:

係啵= =

初代未出完,R都好似出左少少,唔怕既唔怕既~^^
charzynee
charzynee
管理員
管理員

回頂端 向下

發表 由 星月之夢 周日 6月 17, 2012 12:30 am

星月之夢 寫到:

係啵= =

初代未出完,R都好似出左少少,唔怕既唔怕既~^^

丁有門路買??我也在找門路@@

現在找定等出stars,哈~

但會出得那麼慢嗎? s都出dvd了,不是應一起出產品嗎?

星月之夢
外部戰士
外部戰士

回頂端 向下

發表 由 盧佩玲 周日 6月 17, 2012 12:32 am

好像死圖..是否回覆後才看到?!
盧佩玲
盧佩玲
內部戰士
內部戰士

文章數 : 11
注冊日期 : 2012-06-17

回頂端 向下

發表 由 deepsnow 周三 6月 27, 2012 8:32 pm

請問有沒有重出番棒同埋變身器呀>?2011年版italy既棒effect太吓人了,,hk仲有無地方買到>>?我打算下星期黎搵足一日><........
deepsnow
deepsnow
見習戰士
見習戰士

文章數 : 2
注冊日期 : 2012-06-27

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章