美少女戰士討論區‧Pretty Soldier Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[山勝] 美少女戰士 Sailor Moon S 名牌 x8

2 posters

向下

[山勝] 美少女戰士 Sailor Moon S 名牌 x8 Empty [山勝] 美少女戰士 Sailor Moon S 名牌 x8

發表 由 charzynee 周四 五月 31, 2012 1:08 pm

好幾日無上黎啦...因為去左演唱會同準備畢業禮...
演唱會係Hey! Say! JUMP既亞巡,雖然唔係坐得近,但係YURI同我揮手<3
畢業禮行行企企加俾煙燻,成面油orz 仲要俾人圍 wt_
今日整天感覺都怪怪的,放假+去完con應該開心,但係又唔係真係咁開心,感覺就係好hea
很多東西想做,但未有錢
很多約會想推,但因為人情而唔想失約
很多藉口,所以今次介紹番以前介紹過既野先...
[山勝] 美少女戰士 Sailor Moon S 名牌 x8 3219372703_d4776ff1fc_m

E套野都幾平,只係80HKD
話說Y!拍見到玩具店清貨,有幾套美戰既飾物,每套都係60/80HKD
三套都買哂都唔算過份,最過份係有一套只係貼紙唔同,都要買哂幾款。  (背景係兩三年前
E套名牌,有R代同S代,我只有S代
R代既係藍色,公仔有D唔同
細心留意,S代既遙滿幅圖係左右翻轉左既。
可惜雖然係S代,但係PLU同SATURN俾人遺忘左=[

**本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽**

溫馨提示::可點圖放大架!
charzynee
charzynee
管理員
管理員

文章數 : 245
注冊日期 : 2012-05-14

回頂端 向下

[山勝] 美少女戰士 Sailor Moon S 名牌 x8 Empty 回復: [山勝] 美少女戰士 Sailor Moon S 名牌 x8

發表 由 collapsesnow 周日 6月 03, 2012 11:30 am

E,charzynee你學校已經開始畢業禮,我果間好遲架,11月先有。。。
我都有好多野想做,但成日比自己藉口D野好煩。。之前考試果陣就話忙就5做住。
你的一套係米8個飾物為一套。
先寫住感多先,欣賞完D飾物再寫。。
----------------------=
唔,感覺D色調一般,但以普通飾物來說,OK LA。
E,得CHIBI係有背景圖,其他都係純色。
鳴~~無Saturn,話曬都係S後半部的主軸。感就比人忽略左,可憐的Saturn~~~
Moon如果係super會令好多。
不錯的收藏品。
collapsesnow
內部戰士
內部戰士

文章數 : 53
注冊日期 : 2012-05-16

回頂端 向下

[山勝] 美少女戰士 Sailor Moon S 名牌 x8 Empty 回復: [山勝] 美少女戰士 Sailor Moon S 名牌 x8

發表 由 charzynee 周日 6月 03, 2012 4:20 pm

又真係幾遲喎,咁你地個GRAD DIN呢?
我果間一陣又話搞,一陣又話唔搞,到最後得番一個月準備= =

其實山勝出D野好求其。岩岩見到有人放R既KEY CHAIN
[山勝] 美少女戰士 Sailor Moon S 名牌 x8 1130846667-ac-6681xf9x0600x0450-m
S幅圖只係ZOOM遠咗,竟然可以懶到去咁既地步= =

Saturn比人忽略左--->Saturn珍貴度上升--->貴到喊
charzynee
charzynee
管理員
管理員

回頂端 向下

發表 由 collapsesnow 周二 6月 05, 2012 11:05 am

GRAD DIN我都係等運到感炸, 原本話同隔離班一齊整, 但無啦啦散作,自己班整自己班.原本好似決定左邊間酒店,但E+D負責同學又好似推翻了之前的決定,重新黎個.期望無咩假啦.辨不成都無咩所謂對我來說,

係幾遲假,以前F.5果陣都係感遲,有D同學飛左去外國米費時返黎攞畢業証書.叫在港家人攞算......

我估可能R果果都係同S一樣樣.買一套當買曬2套囉 (自我安慰= , ="" )
都有少少5同的,個S標誌換左R~~ (博打)
內部戰士
內部戰士

文章數 : 53
注冊日期 : 2012-05-16

回頂端 向下

發表 由 charzynee 周二 6月 05, 2012 7:08 pm

collapsesnow 寫到:GRAD DIN我都係等運到感炸, 原本話同隔離班一齊整, 但無啦啦散作,自己班整自己班.原本好似決定左邊間酒店,但E+D負責同學又好似推翻了之前的決定,重新黎個.期望無咩假啦.辨不成都無咩所謂對我來說,

係幾遲假,以前F.5果陣都係感遲,有D同學飛左去外國米費時返黎攞畢業証書.叫在港家人攞算......

我估可能R果果都係同S一樣樣.買一套當買曬2套囉 (自我安慰= , ="" )
都有少少5同的,個S標誌換左R~~ (博打)

今日同D同學出左街,佢地話想退錢 WT_= =""|||
原來F7既GRAD DIN都係咁=[

emmmm,仲有個月亮都翻轉左=v=
如果平,買多套都無咩所謂既,都係收藏姐。=p
charzynee
charzynee
管理員
管理員

回頂端 向下

回頂端